Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexuálnej ponuke neodolal: Žilinčanov šťastný deň sa zmenil na nočnú moru!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: wavedreamz.blogspot.com)

ŽILINA – Prečo práve ja? Túto zúfalú otázku si zrejme kládol aj Žilinčan, ktorý teraz ľutuje, že svoje sexuálne pudy neudržal na uzde. Keď za ním vo svetle nočných lámp v meste prišla neplnoletá Andrea (16) s lákavou ponukou, neváhal ani chvíľu. Jeho dobrodružná noc sa však skončila úplne inak, ako čakal!

Ľubomír (17) si spolu s mladou kumpánkou Andreou vyhliadli nevinného Žilinčana, ktorý vyzeral ako ľahký cieľ a spustili akciu. Tínedžerka sa za ním rozbehla a začala ho lákať medzi domy. „Obvinená v noci v Žiline na ulici pristúpila k 35-ročnému mužovi pod zámienkou vypýtania si cigarety a poskytnutia sexuálnych služieb,“ povedal pre Tv JOJ žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Žilinčan svoje sexuálne chute nedokázal potlačiť a lákavej ponuke neodolal. Andrea ho zaviedla medzi domy, kde sa mali oddávať sexuálnym hrátkam. Namiesto toho, tam však na jej „klienta“ čakal kumpán Ľubo a Žilinčanova šťastná noc sa zmenila na nočnú moru. Lúpežníci od neho začali žiadať peniaze, pričom sa mu mladík vyhrážal, že ho zabije.

„Napadnutý z obavy o svoj život a zdravie vytiahol peňaženku a obvinený mu ju vykopol z ruky,“ dodal hovorca. Vystrašený Žilinčan tak ostal bez sexu aj peňazí a dokladov. Prefíkaný párik však ďaleko nezašiel a skončil v rukách polície. Za nepodarenú akciu by im hrozil až 8-ročný trest, no keďže sú neplnoletí, skracuje sa na polovicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu