Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zdrvujúca správa za mreže: Rezešová stratila milovanú dcérku!

Rezešovej odobrali dcérku Ellu
Rezešovej odobrali dcérku Ellu (Zdroj: archív E.V.)

KOŠICE - Najhoršia nočná mora každej matky! Tvrdých rán, ktoré Eva Varholíková-Rezešová (35) dostáva od tragického dňa na maďarskej diaľnici, už bolo niekoľko. Tá posledná ju však zasiahne priamo do srdca, Eva totiž prišla o svoje milované dieťa! Informoval o tom denník Plus Jeden deň.

Kým Rezešová sedí vo vyšetrovacej väzbe v Budapešti, o osude jej mladšej dcérky Elly (5) sa vo štvrtok rozhodovalo v Košiciach. Rana, ktorú jej uštedril bývalý partner, ju položí na kolená. Krajský súd totiž vyhovel jeho žiadosti a dcérku mu zveril do starostlivosti. Rozhodol o tom ešte minulý týždeň štvrtok, no písomné oznámenie prišlo Fischerovi až začiatkom tohto týždňa.

Eva, ktorá vo väzenskej cele dostáva rany z každej strany, bude teraz musieť čeliť ďalšej. Tej najhoršej, ktorá je nočnou morou každej matky – strate milovaného dieťaťa. Obvinená už len pri správe o tom, že bývalý partner jej chce dcérku vziať, v cele cez víkend skolabovala. Keď sa teraz dozvie, že Fischerovi sa jeho zámer aj vydaril, zrejme ju to opäť zrazí k zemi.

Rezešovej bývalý partner začal boj o dcérku okamžite, ako sa o tragickej havárii dozvedel. „Som otec našej spoločnej dcéry a snažím sa všetkými možnými spôsobmi ujať svojich rodičovských práv a povinností. Podnikli sme všetky právne kroky k tomu, aby čo najskôr bola Ella u nás a užívala si pekné detstvo v harmonickej rodine,“ povedal vtedy pre Tv JOJ. Podľa informácii sa o malú Ellu po nehode starala opatrovateľka, po rozhodnutí súdu už však býva s otcom.

Neustále nezhody, ktoré sprevádzali Rezešovej vzťah s bývalým dosvedčuje aj incident, ktorý sa odohral noc pred smrteľnou haváriou, kedy údajne opitá vyvádzala pred jeho bránou. Fischer vtedy potvrdil, že nešlo o prvýkrát čo mu potužená alkoholom znepríjemňovala život. Keď však v osudný deň na Evinu nočnú návštevu nereagoval, rozhodla sa odísť, pričom sa jej podarilo autom nabúrať susedovu bránu. Rozbehnutá vodička potom ušla a namierila si to do Maďarska, kde jej ďalšia nebezpečná jazda mala už bohužiaľ tragickú dohru.

Tragická havária sa odohrala na maďarskej diaľnici M3, kde Eva Varholíková-Rezešová svojim BMW vrazila do pred ňou idúceho Fiatu, v ktorom sedeli dva manželské páry. Podľa najnovších informácií sa mala opitá Eva po diaľnici rútiť až 200-kilometrovou rýchlosťou. Za volantom potom zrejme zaspala a v plnej rýchlosti došlo k zrážke. Po silnom náraze odhodilo Fiat do zvodidiel a v momente začal horieť. Traja pasažieri v aute uhoreli, no jednej sa podarilo pred plameňmi utiecť. Veľmi vážnym popáleninám však nakoniec vo štvrtok podľahla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu