Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rodina sa jej úplne rozpadla: Rezešová prišla aj o druhú dcéru!

Rezešová s dcérkami Ellou a Alexandrou
Rezešová s dcérkami Ellou a Alexandrou (Zdroj: archív E.V.)

KARÁCSOND – Eve Varholíkovej-Rezešovej (35) sa v sekunde zmenil celý život! Z luxusu a prepychu sa v jednej chvíli dostala medzi štyri steny väzenskej cely, do ktorej jej teraz chodí jedna zdrvujúca správa za druhou. Tie posledné ju však zrejme zrazia na dno, stratila totiž to najdrahšie – dcérky Ellu (5) a Alexandru (13)!

Podľa informácií maďarského denníka Blikk mala Rezešová po tom, ako jej bývalý partner získal do starostlivosti ich spoločnú dcérku Ellu, stratiť aj druhé dieťa. Opatrovníctvo staršej Alexandry mal do rúk dostať jej exmanžel Ján Varholík z dôvodu, že Eva nie je schopná plniť svoje rodičovské povinnosti.

Rezešovej právnik Tóth M. Tamás však stratu oboch detí poprel. „Nezaoberám sa súkromím mojej klientky, som poverený vybavovať záležitosti týkajúce sa nehody. Informácie súkromného charakteru sa môže dozvedieť od tých ľudí, ktorí s ňou udržujú kontakt,“ povedal. Obvinená Košičanka, ktorej hrozí 5 až 10 rokov za mrežami, vo väzenskej cele chátra. Podľa informácií odmieta prijímať väzenskú stravu a rapídne schudla. Pri minulotýždňovej návšteve rodiny dokonca skolabovala, keď sa dozvedela, že za ňou do Maďarska nepricestovali aj deti. Správa o strate dcérok ju tak zrejme zrazí na dno.

Štyri obete, ktoré zaživa uhoreli vo Fiate po tom, čo doňho vo vysokej rýchlosti narazila Rezešová na svojom BMW, stále nemôžu nájsť svoj pokoj. Na to, aby ich mohli pochovať, je totiž nutná identifikácia, ktorá doteraz nebola možná. Telá troch z nich boli totiž natoľko zničené ohňom, že doteraz nedokázali potvrdiť ich totožnosť.

Tragická havária sa odohrala na maďarskej diaľnici M3, kde Eva Varholíková-Rezešová svojim BMW vrazila do pred ňou idúceho Fiatu, v ktorom sedeli dva manželské páry. Podľa najnovších informácií sa mala opitá Eva po diaľnici rútiť až 200-kilometrovou rýchlosťou. Za volantom potom zrejme zaspala a v plnej rýchlosti došlo k zrážke. Po silnom náraze odhodilo Fiat do zvodidiel a v momente začal horieť. Traja pasažieri v aute uhoreli, no jednej sa podarilo pred plameňmi utiecť. Veľmi vážnym popáleninám však nakoniec vo štvrtok podľahla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu