Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prvé narodeniny bez mamy: Ako vyzerala oslava Rezešovej dcéry Elly?

Ella Varholíková a Evin snúbenec Lukáš Trnovský
Ella Varholíková a Evin snúbenec Lukáš Trnovský (Zdroj: archív E.V.)

KOŠICE – Práve dnes oslavuje mladšia dcéra Evy Varholíkovej Rezešovej svoje 5. narodeniny. Svoj deň D však nestrávila v spoločnosti svojej mamy, ale v novej rodine - u otca Erika Fischera. Ten tvrdí, že dievčatko si na mamu počas dňa ani nespomenulo. Dostalo však pekné darčeky.

"Najprv bola Elka v škôlke a potom sme oslavovali doma. Dostala bicykel a kočík," povedal Topkám otec Erik Fischer. Dcéra je u neho už niekoľko dní. Ešte minulý týždeň vydal košický okresný súd predbežné opatrenie o dočasnej starostlivosti otca. 

"Sme veľmi šťastní, že Elka je s nami," hovorí Fischer. Nevylučuje ani to, že časom bude žiadať o zverenie dcérky do trvalej starostlivosti. Ella je podľa jeho slov veselé a milé dieťa a na mamu sa nepýta. "Boli sme milo prekvapení, ako si u nás rýchlo zvykla. O mame nehovorí, ani sa na ňu nepýta. Báli sme sa totiž, ako by sme je vysvetlili, čo sa vlastne stalo," dodáva.

Podľa našich informácií, staršia dcéra Varholíkovej, Alexandra (13) žije už dlhšie u svojho otca, jej exmanžela Jána Varholíka. On však s médiami nekomunikuje s ohľadom na svoju dcéru.

Rezešová pobyt za mrežami zvláda veľmi ťažko. Vraj odmieta potravu  a správy z domova nesie zle. Jej psychike určite neprospieva ani to, že prišla o svoje dve dcérky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu