Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ďalší ožran úradoval za volantom: S 3 promile ťažko zranil Heniku (16)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MODRANY – Na mol opitý sadol za volant mladý vodič z Modrian, ktorý pri bláznivej jazde vpálil do skupinky mladých ľudí. Len 16-ročná Henika po náraze skončila so zlomenou lebkou v nemocnici. Ožratý mladík pritom len krátko pred nehodou vbehol autom do priekopy, odkiaľ ho museli vyťahovať! Informovala o tom Tv JOJ.

Keď sa skupinka tínedžerov vracala skoro ráno zo zábavy, z protismeru sa na nich zrazu vyrútilo auto, za volantom ktorého sedel na mol opitý Csaba. Svedkovia nehody počuli len buchot a silný krik. Na zemi ostala nehybne ležať mladá Henika, ktorú mladík nabral na kapotu.

Ožratý Csaba k dievčine okamžite pribehol, no pomôcť jej nevdel. Jej kamaráti tvrdia, že sa po ceste rútil asi 100 km/h a Henika, ktorá stála pri kraji, nemala šancu odskočiť. „Ležala ako kus dreva pred autom, myslela som si najprv, že zomrela,“ opisovala hrozivú nehodu jedna z účastníčok Barbara.

Zranenej Henike pomohli až záchranári, ktorý ju so zlomeninou lebky a zakrvácaním mozgu previezli do nemocnice. Balansujúcemu vinníkovi dali po nehode fúkať. „Policajti namerali v dychu vodiča 1,4 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,92 promile,“ informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čeuháková.

Nebezpečná jazda opitého Csabu pritom nemusela vôbec skončiť tak nešťastne. Len krátko predtým ako vpálil v plnej rýchlosti do tínedžerov, totiž skončil s autom v priekope, odkiaľ ho museli vyťahovať. Prečo mu však ľudia, ktorí mu pomohli auto dostať z priekopy, nezabránili v pokračovaní bláznivej jazdy, nevedno. Csabovi v každom prípade za ublíženie na zdraví hrozia 2 roky za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu