Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ožran Patrik (21) po nehode zdrhol: Zraneného spolujazdca nechal v aute!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: hinklelawsanjose.com)

MICHALOVCE – Svoju mládežnícku nerozvážnosť dokázal Michalovčan Patrik (21) v nedeľu hneď dvakrát. Za volant si najprv sadol na mol opitý, a keď nezvládol riadenie a havaroval, z miesta ušiel a zraneného spolujazdca nechal v aute samého napospas osudu!

Mladý Patrik do seba nahádzal zrejme väčšie množstvo pohárikov a na mol opitý si sadol rovno za volant. Alkoholový závan, ktorý z neho tiahol, asi neprekážal ani jeho o vyše 30 rokov staršiemu spolujazdcovi (53), ktorý sa nebál sadnúť do auta a absolvovať nebezpečnú jazdu. Chlapi sa vybrali na cesty v smere na Zemplínsku Šíravu, no s opitým šoférom ďaleko nezašli.

„Nezvládol riadenie a s vozidlom prešiel cez ostrovčeky na križovatke a cez priekopu, pričom s vozidlom zostal stáť až za chodníkom,“ informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó. Patrik po nehode odkľučkoval preč a svojho zraneného spolujazdca nechal v havarovanom aute bez pomoci, ktorú mu zavolali až zasahujúci policajti. „Zranený 53-ročný spolujazdec utrpel ľahké zranenie s dobou PN a liečenia do 10 dní,“ dodal Szabó.

Hodinu na to sa však policajtom opilca podarilo dolapiť a jeho omamný dych otestovali. Posilnený Patrik nafúkal až 2,69 promile. Muži zákona navyše zistili, že mladík má od mája tohto roku zákaz viesť motorové vozidlá až na 30 mesiacov. „Obvinený je stíhaný na slobode a v prípade dokázania viny mu hrozí  až dvojročné väzenie,“ uviedol hovorca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu