Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podpredsedníčke ÚVO sa vyhrážajú: Anonym jej poslal nábojnicu ako varovanie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Podpredsedníčka Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) Tatiana Behrová dostala poštou nábojnicu z pištole. V zásielke, ktorá bola doručená na jej meno na adresu úradu v piatok (10.8.) bol priložený výhražný list.

Anonymný autor jej vyčítal zavedenie inštitútu jednotného právneho názoru úradu, ktorý presadzuje v rámci balíka opatrení od svojho nástupu v júli.

"Ak s tým neprestaneš, tak pôjdeš odtiaľ ešte rýchlejšie ako si tam prišla. Toto je prvé a posledné varovanie a ak s tým neprestaneš, tak sa k slovu dostane to, čo máš v obálke! Dávaj si pozor na to, čo robíš," píše sa vo výhražnom liste..

Podpredsedníčka úradu sa už v tejto veci obrátila na policajné prezídium, kde bola podať trestné oznámenie. "Okolnosti, najmä aktívny odpor, ktoré sa dejú v súvislosti s mojim úsilím zaviesť jednotný právny názor úradu ma utvrdzujú v správnosti mojich krokov. Svojim priaznivcom aj odporcom chcem odkázať, že sa nenechám odradiť z nastúpenej cesty," uviedla podpredsedníčka ÚVO.

Behrová bola do funkcie vymenovaná rozhodnutím vlády 17. júla. Predtým niekoľko rokov pôsobila ako profesionálny konzultant pre verejné obstarávanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu