Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vrah (23) dievčatka po 7 rokoch znova útočil: Soňu (27) nútil k sexu!

Lukáš (23) si za vraždu Veroniky (†11) odsedel 7,5 roka Zobraziť galériu (2)
Lukáš (23) si za vraždu Veroniky (†11) odsedel 7,5 roka (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Vystrašená na smrť! Cyklistka Soňa (27) na ceste do práce v Devínskej Novej Vsi ušla zvrhlému násilníkovi len o vlások. Lukáš Ivičič (23), ktorý ešte v roku 2004 brutálnym spôsobom zavraždil Veroniku Zelmanovú (†11), na ňu mal mieriť zbraňou a požadovať sex! O prípade informoval denník Plus Jeden deň.

Jeden z najmladších vrahov je po vyše siedmich rokoch na slobode a opäť vyčíňa. Mladej Soni okolo siedmej ráno skrížil cestu na cyklotrase v Devínskej Novej Vsi, kadiaľ sa ponáhľala do práce. Chlipný Lukáš ženu zastavil a začal sa jej vypytovať na cestu. O chvíľu však vytiahol zbraň a nútil ju, aby zosadla z bicykla a išla s ním do kríkov.

Soňa sa bránila, avšak po varovnom výstrele do vzduchu pochopila, že situácia je vážna. Vystrašená na smrť mu ponúkala peniaze. „Veď ty vieš, čo chcem, nie sú to peniaze,“ odvrkol jej neodbytný Lukáš. V tej chvíli sa na mladú cyklistku usmialo šťastie. Ku dvojici sa totiž blížilo auto, a tak Lukáš zobral bicykel a z miesta zbabelo ušiel.

Preľaknutá žena svoju traumatickú skúsenosť vyrozprávala posádke auta a tí Lukáša začali prenasledovať. O chvíľu sa k ním pridala aj policajná hliadka, ktorá ozbrojeného mladíka spacifikovala. „Vyšetrovateľ v tomto prípade obvinil 23-ročného Lukáša zo zločinu vydierania a spracoval návrh na jeho väzobné stíhanie,“  uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

 

Vrah (23) dievčatka po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

 

Podľa neoficiálnych informácií mal byť ozbrojeným útočníkom Lukáš Ivičič, ktorého Slovensko pozná ako jedného z najmladších vrahov v histórii. Za vraždu Veroniky Zelmanovej (†11) si odsedel sedem a pol roka a do utorka, kedy mal opäť vyčíňať, pobehoval na slobode. Lukáš vraždil ešte ako 15-ročný a podľa rozsudku malé dievčatko zavraždil pri seneckom jazere Guláška. Po prvýkrát pred vyšetrovateľom chlapec vypovedal, že Veronika pri hre spadla tvárou na železnú tyč. Keď k nej pribehol a otočil ju, videl, ako jej z úst vyteká krv, celú tvár má krvavú a chrčí. Natiahol jej cez hlavu kapucňu z mikiny a šnúrkou jej pevne previazal krk. V panike potom schytil veľký kameň a silno ju buchol do zátylku.

Potom pri polonahom tele dievčaťa onanoval. Neskôr Lukáš svoju výpoveď zmenil a za vraha označil istého Jána, ktorý sa s ním údajne priatelil. Na hlavnom pojednávaní v decembri najprv odmietol vypovedať. Potom zmenil názor a pred súdom vyrozprával tretiu verziu skutku. Veroniku podľa neho zavraždil jeho sused Andrej. Lukáša bratislavský súd uznal vinným ešte v apríli a vymeral mu 7,5 ročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu