Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Žena preňho nemala cigarety: Surovo ju dobil palicou aj papučou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/LIPANY – Nedostatok nikotínu vytočil muža do nepríčetna! Sabinovčan (35) si to okolo polnoci zamieril do bytu v Lipanoch, kde od vystrašenej majiteľky (34) neodbytne pýtal cigarety a peniaze. Keď sa zúrivec dozvedel, že žena žiadne nemá, brutálne ju dobil!

Polícia v pondelok zasahovala pri obzvlášť surovom útoku, ktorý mal na svedomí agresor zo Sabinova. Jeho túžba po cigaretách bola zrejme tak silná, že sa mu nepriečilo napadnúť nevinnú ženu. Keď sa mužovi na prvý raz nepodarilo vymámiť ani peniaze ani cigarety, vrátil sa späť ozbrojený palicou.

„ S dreveným predmetom ženu bez udania dôvodu opakovane bil po chrbte a hlave a pichal do rebier,“ povedal pre Topky prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník. Na ženu neskôr vytiahol aj papuču, ktorú si vyzul, a po celom tele ju ňou mlátil. Útočník sa svojej zbitej obeti nakoniec aj vyhrážal, že ak zavolá políciu, dostane ešte väčšiu bitku.

„Napadnutá žena utrpela zranenia s dobou liečenia a práceneschopnosti viac ako 7 dní, pričom je hospitalizovaná v prešovskej nemocnici,“ dodal Džobanik. Sabinovčan už skončil v rukách polície a po obvinení v policajnej cele.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu