Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Policajti si užili podarený párik: Ťahanie, kopanie a hryzenie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V nedeľu ráno chceli skontrolovať policajti na Jeséniovej ulici v Bratislave posádku motorového vozidla továrenskej značky Nissan Almera. Po zastavení motorového vozidla bol ako vodič zistený 21 ročný muž z Bratislavy a jeho spolujazdkyňa 20 ročná žena tiež z Bratislavy.

Policajti vyzvali osoby, aby sa na mieste podrobili dychovej skúške zameranej na prítomnosť alkoholu, nakoľko vzniklo podozrenie, že viedli motorové vozidlo pod vplyvom alkoholu (osoby sa mali striedať pri vedení motorového vozidla, z toho dôvodu boli vyzvané obe osoby, aby sa podrobili dychovej skúške).

Osoby sa však odmietli podrobiť dychovej skúške a začali nadávať policajne hliadke, pričom 21 ročný muž začal jedného z policajtov ťahať za uniformu. Z uvedeného dôvodu boli proti osobe použité donucovacie prostriedky v zmysle zákona. 21 ročný muž kládol aj počas donucovacích prostriedkov aktívny odpor a to takým spôsobom, že kopal a päsťami udieral službukonajúceho príslušníka PZ.

Druhá osoba sa snažila z miest ujsť, v čom jej zabránil druhý policajt a to takým spôsobom, že ju chytil za ruku a išiel s ňou k služobnému motorovému vozidlu. 20 ročná žena však nemala v úmysle policajta poslúchnuť, pričom ho začala kopať a hrýzť. Policajti našťastie zranení neboli. Následne predviedli podozrivé osoby na policajné oddelenie z dôvodu, že viedli motorové vozidlo pod vplyvom alkoholu  a útočili na verejných činiteľov. Osoby boli umiestnené do cely policajného zaistenia. Prípad je v štádiu dokumentovania.    

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu