Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Maigovi sa vzbúrili hormóny: Sexi modelku stiahol na seba počas prehliadky!

Maiga sa neudržal a vrhol sa na Vandu. Zobraziť galériu (14)
Maiga sa neudržal a vrhol sa na Vandu.

BRATISLAVA – Neudržal sa! Spevák a herec Ibrahim Maiga (47) sa nikdy netajil tým, že má slabosť pre slovenské ženy. Dokázal to aj na piatkovej párty, ktorá sa konala v centre Bratislavy a bola spojená s módnou prehliadkou. Keď zbadal "Čierna bača" úradujúcu Miss Beauty of the World Vandu Gallovú (22) sporo odetú v sexi outfite, neovládol sa... a vrhol sa na ňu!

Dierkovaný top a odhalené nohy spravili svoje! Ibrahim Maiga pri pohľade na Vandu Gallovú svoj temperament neustrážil. V istom bratislavskom podniku, kde sa v piatok večer konala módna prehliadka, sa na ňu doslova vrhol. Bez ohľadu na to, že práve predvádzala model.

Ako sme sa od Vandy dozvedeli, mierne narušenie priebehu akcie jej neprekážalo. „Videli sme sa po dlhom čase, pretože sa len nedávno vrátil z Afriky,“ prezradila nám tmavovláska. „Bol asi rád, že ma vidí, tak sa chcel zvítať,“ smeje sa kráska.

Okrem Miss Beauty of the World sa na móle predviedli aj iné sexi dievčatá. Vo zvodných outfitoch, ktoré im odhaľovali nohy a brušká, dostali do varu nielen Ibiho, ale aj ostatných prítomných pánov.

Kto všetko si ešte prehliadku nedal ujsť? Kliknite SEM!

Foto: paparaci.sk; Zdroj: topky.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu