Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kontroverzný Kočner v čase razie na piťovcov: Sedel v lietadle mimo Slovenska!

Kočner bol v zahraničí
Kočner bol v zahraničí

BRATISLAVA – Policajná akcia Eden proti údajne organizovanej skupine známej ako piťovci viedla v obvineniu 23 osôb. Policajti však nezatkli všetkých a traja im unikli.Topky zistili, že kontroverzný podnikateľ, ktorý je tiež na mafiánskych zoznamoch zaradený do skupiny piťovcov bol v čase zásahu mimo Slovenska. Prezradil, že sa o razii dozvedel až od nás.

Všetky zadržané osoby by mali byť podľa medializovaných informácií uvedené práve na spomínaných zoznamoch. Preto sme oslovili aj Kočnera, ktorý na nich figuruje tiež. V čase, keď kukláči vtrhli do domu údajného bossa skupiny, bol podnikateľ mimo územia Slovenska. Potvrdil nám to samotný Kočner, ktorého telefón bol ráno ešte vypnutý. 

„Čo sa deje na Slovensku?“ prekvapene sa opýtal. „Ja som teraz pristál na Schwechate, o ničom neviem,“ reagoval. Na otázku, či je podľa neho medzi obvinenými, povedal, že si to nemyslí. Polícia sa k menám obvinených odmietla vyjadriť. Podľa nášho zdroja by však Kočner medzi nimi figurovať nemal.

Krátko po tom, čo začiatkom októbra prenikol na verejnosť zoznam údajných mafiánov, sme sa kontroverzného podnikateľa pýtali, čo hovorí na to, že sa v nich objavilo jeho meno. Prostredníctvom Topiek vyzval policajného prezidenta Jaroslava Spišiaka, aby definoval, kto je mafián či zločinec. „Chodí v maskáčoch? Má na hlave kuklu? Ja neviem o tom, že by som obchodoval so zbraňami alebo drogami,“ uviedol vtedy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu