Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Štvorica si trúfla na muža (35), hrozí im 15 rokov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Senci obvinil štvoricu mladíkov, medzi nimi aj iba 16-ročného Erika z Bernolákova, zo zločinu lúpeže.

Podľa zistení polície mali práve oni v utorok (12. 7.) v čase približne o 22.30 h na Duklianskej ulici v obci Bernolákovo napadnúť po slovnej hádke 35-ročného obyvateľa obce.

"K fyzickému napadnutiu poškodeného došlo tak, že jeden z útočníkov ho zrazil päsťou na zem, kde ho kopal do oblasti celého tela. Neskôr sa pridali k útoku na poškodeného aj ďalší traja útočníci," informoval František Peczár z komunikačného oddelenia bratislavskej krajskej polície.

Incident mal podľa jeho slov vyvrcholiť tým, že jeden z útočníkov strhol poškodenému ruksak, ktorý si ponechal. Napadnutý v ňom mal osobné veci, ktorých hodnota sa odhaduje približne na 100 eur. "Poškodenému okrem škody na majetku vznikla v dôsledku bitky aj ťažká ujma na zdraví," dodal Peczár.

Obvinení muži sú stíhaní na slobode, pričom po dokázaní viny im hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. V prípade obvineného mladistvého Erika sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu