Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spor na košickej ulici sa skončil prestreleným členkom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Spor medzi vodičom auta a chodcami sa skončil pre Košičana Gabriela (27) s prestreleným členkom! Celé sa to pritom malo začať trúbením vodiča, ktorému do cesty náhle vošli štyria chodci. Jeden z nich zaútočil na vodiča, ten útočníka prenasledoval a privolal si na pomoc brata s pištoľou.

Ako uviedla polícia, v nedeľu okolo 17:20 jazdil Marek (33) z Košíc na Forde Focus po Komenského ulici v smere do centra, keď sa za nástupným ostrovčekom električky pred priechodom pre chodcov dostal do konfliktu so štyrmi mužmi, ktorí mu náhle vošli do jazdnej dráhy. " Vodič na nich trúbil a keď s vozidlom zastavil, jeden z mužov podišiel k vozidlu a vodiča viackrát udrel do tváre. Chodci potom odišli smerom na Lokomotívu, pričom vodič ich s vozidlom prenasledoval," uviedla polícia.

Vodič privolal svojho brata Štefana (41) a konflikt pokračoval, keď ich traja z mužov slovne a fyzicky napadli. Štefan pritom vytiahol z príručnej tašky legálne držanú krátku guľovú zbraň a túto ponechal podľa polície hlavňou k zemi. "Za presne nezistených okolností došlo počas útoku k náhodnému výstrelu, pričom strela zasiahla jedného z útočníkov - 27-ročného Gabriela z Košíc do členka pravej nohy," uviedla polícia vo svojej správe.

Marek sa bude zo zranení liečiť viac ako šesť týždňov, napadnutí bratia utrpeli zranenia s doposiaľ nezistenou dĺžkou PN. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví a výtržníctva formou spolupáchateľstva, za ktorú je trestná sadzba štyri až desať rokov. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu