Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Adela útočila v Sečovciach valčekom na cesto!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Netradičnú zbraň si zvolila Adela (40) zo Sečoviec, ktorá ešte vo februári tohto roku útočila pred večierkou na miestnej Obchodnej ulici. Fyzicky napadla ženu (25), ktorú podľa polície "niekoľkokrát udrela dreveným valčekom na cesto po rôznych častiach tela a spôsobila jej zrnenia s dobou liečenia štrnásť dní".

Motív útoku ani žiadne ďalšie podrobnosti polícia neuviedla. Adele za tieto skutky hrozí väzenie až na dva roky.  

Ďalšou agresorkou, ktorú riešia policajti, je Valéria (42) z obce Kechnec. Tá ešte v máji po predchádzajúcej hádke udrela päsťou do nosa ženu (32). Spôsobila jej zlomeninu nosových kostí, podvrtnutie krčnej chrbtice a pomliaždenie pravej strany tváre s dobou liečenia 21 dní. Hrozia jej rovnako až dva roky väzenia.

Obvineniu z ublíženia na zdraví a výtržníctva čelí aj Radoslav (47) z Nižnej Hutky (okr. Košice-okolie). V sobotu v miestnom pohostinstve prevrátil stôl na ženu (45), ktorej podľa polície spôsobil "tržnohmoždnú ranu na predkolení s predbežnou dobou liečenia sedem až štvrnásť dní".

Jeho vyčíňanie sa ešte neskončilo, na ženu zaútočil aj po jej odchode z pohostinstva, keď ju udrel päsťou do tváre a hodil do priekopy. Agresívnemu Radoslavovi hrozí väzenie až na dva roky. Informovala o tom košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.
   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu