Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Mafiánske praktiky v Žiari: Zdemolovali erotický salón!

Zdemolovaná kúpeľňa Zobraziť galériu (11)
Zdemolovaná kúpeľňa

ŽIAR NAD HRONOM - Rozbitý interiér, vyrazené steny, vytrhaná elektroinštalácia. V takomto stave našiel majiteľ budovy priestory, v ktorých mal sídliť erotický salón. Tvrdí, že to spôsobili prevádzkovatelia salóna. Keď mu prestali platiť nájom, vymenil na dverách zámky a objekt zatvoril.

Erotický salón spôsobil v Žiari nad Hronom vojnu medzi podnikateľmi. Na začiatku bolo rozhodnutie mesta, ktoré odmietlo jeho prevádzku povoliť. Za čierne stavebné úpravy dokonca udelilo pokutu 66 tisíc eur.

Majiteľ budovy sa následne dostal do konfliktu s prevádzkovateľmi erotického salóna. „Prestali mi platiť nájom. Nevedel som, čo sa deje. Vymenil som preto zámky na dverách a objekt uzatvoril. Na to mi do telefónu povedali, že si to oni spravia podľa svojho,“ opísal situáciu majiteľ objektu Vladimír Valent.

Krátko potom našiel priestory, v ktorých mal erotický salón sídliť, totálne zdemolované. Rozbúrané steny, vytrhané zárubne a zničený interiér. „Som presvedčený, že to urobili oni. Videli ich ako vynášajú z objektu kreslá, pohovky a ďalšie zariadenie,“ doplnil Valent.

Právny zástupca prevádzkovateľov erotického salóna ale tieto informácie poprel. Podľa neho je za konflikt zodpovedný práve majiteľ budovy. „Neustále zvyšoval nájom, v objekte im zadržiaval nejaké veci, ktoré si jednoducho boli vziať. Žeby však zničili aj interiér, o tom nič neviem,“ povedal advokát Dušan Dobiš.

Prípad už vyšetruje aj polícia, ktorá začala trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. „Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Majiteľovi svojím konaním spôsobil škodu, ktorú vyčíslili na 15 tisíc eur,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Spor však pokračuje ďalej. Majiteľovi budovy niekto do rána prepichol všetky pneumatiky na dvoch autách. Aj týmto prípadom sa už zaoberá polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu