Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najnechutnejší klip histórie: Účastníčka SuperStar ako z najhoršieho porna... Je to HUMUS!

Pavla Filipová spieva katastrofálne. Prispôsobila tomu aj svoj videoklip. Zobraziť galériu (7)
Pavla Filipová spieva katastrofálne. Prispôsobila tomu aj svoj videoklip.

PRAHA - Z toho sa vám zdvihne žalúdok! Vďaka obľúbenej šou SuperStar sa majú možnosť zviditeľniť nielen nádejní speváci, ale aj exoti z Hviezdnej roty, ktorým pomerne často chýba súdnosť. Typickým príkladom je účastníčka posledného ročníka súťaže Pavla Filipová (24). Kto by si však myslel, že táto brunetka už nemá čím prekvapiť, je na omyle. Pred pár dňami totiž vypustila do sveta klip plný nechutností, ktorý je horší, než to najhoršie porno.

Za hranicami únosnosti! Súčasné speváčky sa pomerne často snažia zaujať svojich fanúšikov tým, že okorenia videoklip nejakými sexi prvkami. Zaostávať očividne nechcela ani účastníčka posledného ročníka Česko Slovenskej SuperStar Pavla Filipová, ktorá “hviezdila” v Hviezdnej rote. Po zhliadnutí brunetkinho najnovšieho počinu by bol však rozvášnený zrejme málokto. Je však isté, že nevoľno príde úplne každému. 

Pavla sa v klipe objavuje odetá len do plaviek. Do objektívu však nevystavuje iba svoje špeky, kamerám ponúka tiež príliš detailný pohľad na telesné otvory. Zvláštne sú aj sexuálne praktiky, ktorými sa prezentuje. Mladé dievča lascívne olizuje krhlu, hadicu, či úbohú sliepku. Na zvracanie sú tiež jej zábery navodzujúce dojem sexuálneho uspokojovania. Nečudo, že server youtube.com tento počin po pár hodinách zakázal.

Niekto by si možno mohol myslieť, že vo videoklipe ide len o recesiu, Filipová to však myslí smrteľne vážne. Vážny je očividne aj psychický stav mladej brunetky, ktorý by mal byť zrejme konzultovaný s odborníkmi.

VIDEO iba od 18 rokov: Klip Pavly Filipovej je plný nechutností.

Pavla Filipová - Party Lajf

VIDEO: Takto sa Pavla Filipová predviedla v šou Česko Slovenská SuperStar.

SuperStar - Pavla Filipová

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu