Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sklovská s manželom v spoločnosti: Boli k sebe ako cudzí!

Prechádzajú manželia Lelkesovci krízou? To je otázka, ktorú si počas sobotňajšieho večera kládli mnohí hostia. Zobraziť galériu (17)
Prechádzajú manželia Lelkesovci krízou? To je otázka, ktorú si počas sobotňajšieho večera kládli mnohí hostia. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Známa slovenská speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (47) sa v sobotu objavila spolu so svojím partnerom Jurajom Lelkesom (61) v novej budove SND. Tam sa konalo podujatie s názvom Open Balet Gala, ktoré priviedlo na Slovensko svetové baletné špičky. Správanie spomínanej dvojice bolo počas večera zvláštne. Manželia sa na podujatí jeden druhému skoro vôbec nevenovali. Odmietali aj spoločné fotenie.

Štrnásť najlepších baletných sólistov sveta sa v sobotu večer stretlo na javisku novej budovy Slovenského národného divadla. Podujatie Open Balet Gala, ktoré bolo venované baletnému umeniu, priniesol pod Tatry bývalý politik Róbert Beňo spolu so svojou partnerkou Lenkou Kapustovou. 

Pozvanie na udalosť prijala aj Sisa Sklovská s manželom Jurajom Lelkesom. Napriek tomu, že sa samotného vystúpenia nezúčastnili, slávnostnú recepciu si nenechali ujsť. „Keď som kamarátom spomenula, že sa chystám na toto podujatie, veľmi ma prosili, či by som im nemohla zohnať lístky. To sa mi však nepodarilo, tak som im posunula svoje,“ prezradila Sklovská, ktorá okrem svojej prítomnosti potešila hostí na recepcii aj interpretáciou slávnych operných árií.

Známa slovenská interpretka však viac ako spevom pútala pozornosť svojím správaním voči Jurajovi. Chvíľami to vyzeralo tak, ako keby k sebe vôbec nepatrili. Každý stál pri inom stole a debatoval so svojimi známymi. Zvláštne vystupovanie počas galavečera vyvolávalo dojem, že medzi dvojicou nie je všetko v úplnom poriadku. „Sme šťastní,“ odpovedala stroho čiernovláska, keď sme sa jej spýtali, ako to momentálne medzi nimi je. Viac sa na tému súkromia nechcela baviť. Dvojica tiež odmietla pózovať bok po boku pred objektívmi fotografov. 

Podujatia sa zúčastnilo viacero osobností slovenského šoubiznisu. Okrem už spomínaných napríklad aj herečky známe z jojkárskeho Paneláka – Zuzana Vačková a Andrea Karnasová. Nechýbal ani exminister hospodárstva Jirko Malchárek s manželkou Sofiou. Tí nám v súvislosti s predstavením prezradili, že k tancu má blízko iba nežnejšia polovica dvojice. „Pred svadbou sme chodili na kurz tanca. No ani to mi nepomohlo. Na parkete som skrátka drevo,“ prezradil Jirko.

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Sisou Lelkes-Sklovskou.

Open Balet Gala - Sklovská

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s organizátormi večera Robom Beňom a jeho partnerkou Lenkou Kapustovou.

Open Balet Gala - Robo Beňo

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s manželmi Malchárkovcami. 

Open Balet Gala - Malchárkovci

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu