Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dvorný návrhár našich celebrít v šoku: Kamarát mu vykradol byt!

Známy módny návrhár slovenských celebrít Lukáš Kimlička v uplynulých dňoch doplatil na svoju dôverčivosť. Niekto z jeho blízkeho okolia mu kradne veci. Zobraziť galériu (5)
Známy módny návrhár slovenských celebrít Lukáš Kimlička v uplynulých dňoch doplatil na svoju dôverčivosť. Niekto z jeho blízkeho okolia mu kradne veci. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Dôvera sa nie vždy vypláca! Prominentný módny návrhár Lukáš Kimlička (28) sa v uplynulých dňoch stal obeťou zlodeja. Nešlo však o žiadne vlámanie. Byt mu postupne vykrádal človek z jeho blízkeho okolia. Dizajnér je z toho nepríjemne prekvapený, škodu možno odhadnúť na niekoľko tisíc eur.

Nič nebolí viac, ako keď vás zradí blízky človek! Svoje o tom vie už aj známy návrhár slovenských osobností šoubiznisu Lukáš Kimlička. Ten pred dvoma mesiacmi spozoroval, že mu z bytu postupne miznú veci. Začalo to zlatými hodinkami. V prípade tohto šperku si však povedal, že ho iba niekam založil. Postupne sa však "zatúlavali" aj ďalšie cennosti.

„Bývam sám. Ak si niečo niekde položím, viem, kde to mám. Pred časom som niečo hľadal a nevedel som to nájsť. Pritom som určite vedel, že to tam bolo. Dodnes som to nenašiel,“ povedal pre topky.sk návrhár, ktorý nám tiež prezradil, že nešlo o žiadnu násilnú lúpež.

Keďže má svoj byt stále zamknutý a dvere neboli vôbec porušené, domnieva sa, že ho okradol niekto, koho si do bytu vpustil on sám dobrovoľne. „Musel to byť niekto z môjho blízkeho okolia. Aj mám tušenie, kto to bol, no nechcem byť konkrétny,“ zdôveril sa nám mladík. Ako tiež dodal, krádež zatiaľ nechce riešiť prostredníctvom polície. „S tou dotyčnou osobou si to sám vydiskutujem,“ prezradil Kimlička.

Hoci hodnota zmiznutých cenností nie je vôbec nízka, Lukáša trápi skôr to, že niekto zneužil jeho dôveru. „O tie veci mi nejde. Iba ma mrzí, že to zobral niekto, komu som dôveroval. Niekto z môjho okolia,“ uzavrel sklamane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu