Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Heribanová opäť šokovala: Do tohto čuda sa navliekla!

Tamara Heribanová v papierovej róbe. Zobraziť galériu (13)
Tamara Heribanová v papierovej róbe.

BRATISLAVA – Extravagancia jej nechýba! Novinárka a čerstvá spisovateľka Tamara Heribanová (25), ktorá v stredu krstila svoju prvú knihu s názvom Predavačka bublín, sa pri tejto príležitosti poriadne vyparádila. Prítomní hostia však zostali z jej outfitu v nemom úžase!

Dcéra moderátorky Aleny Heribanovej a spisovateľa Jozefa Heribana Tamara bola v stredu večer v istom bratislavskom podniku stredobodom pozornosti. Nielen preto, že krstila svoju knihu, ale aj kvôli tomu, čo na sebe mala oblečené. Odetá bola totiž do šiat z papiera.

„Myslela som si, že sa budem cítiť nepohodlne, ale sú veľmi príjemné. Dali sme vytlačiť plagát - obálku knihy na papier a môj kamarát a zároveň módny návrhár Lukáš Kimlička z toho urobil tieto šaty,“ prezradila Heribanová, ktorá sa v netradičnej koktailovej róbe ledva hýbala. V outfite si nemohla ani sadnúť a dokonca ho takmer celý roztrhala.

Zaujímalo nás preto, či si pod šaty aj niečo obliekla pre prípad, že by sa jej rozpadli. „Áno, mám pod nimi druhé šaty a poprosila som, aby ma nik nezapaľoval,“ povedala s úsmevom, pričom ukázala kúsok oblečenia, ktoré mala pod papierovým čudom. Mladá spisovateľka pre TOPKY TV prezradila aj to, o čom je jej kniha a ako jej médiá zasiahli do života. Viac vo videorozhovore pod článkom.

Sledujte TOPKY TV: Heribanová o svojej knihe, šatách a médiách!



Tamara Heribanová krstila svoju knihu


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu