Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Je to drina: Aby Malachovská vyzerala takto, musí makať!

Iveta Malachovská na svojej postave tvrdo pracuje. Zobraziť galériu (7)
Iveta Malachovská na svojej postave tvrdo pracuje.

BRATISLAVA – Udržiava sa! Moderátorke Ivete Malachovskej (47) sa v poslednej dobe viditeľne zmenila postava, vďaka čomu vyzerá lepšie než kedykoľvek predtým. Temperamentná tmavovláska nám v súvislosti s tým prezradila, že kvôli svojmu výzoru podstúpila viacero zmien. A tie si vyžadovali enormné úsilie a pevnú vôľu.

Ivetu Malachovskú sme počas uplynulého týždňa stretli na párty, ktorá sa konala pri príležitosti predstavenia nového parfumu. Hoci moderátorka odnepamäti patrí k ženám s postavou „krv a mlieko“, pri pohľade na ňu bolo viditeľné, že v poslednej dobe na svojej figúre poriadne zapracovala. Jej krivky nepôsobili ochabnuto, ale práve naopak - vyrysovane.

Ako nám moderátorka prezradila, dôkladnému formovaniu tela sa začala venovať v marci tohto roka. „Nejakých osem týždňov som mala trénerov, ktorí ma fantasticky nastavili na efektívnosť cvičenia. To nie je len o tom, že ja som chodievala behávať 5 km, ktoré si mimochodom doprajem aj teraz, ale pridávala som postupne aj cvičenie s vlastným telom,“ povedala nám Malachovská. „Vracia sa mi to v tom, že sa mi určité časti tela začali pekne formovať,“ dodala spokojne tmavovláska.

Iveta priznala, že začiatky v posilňovni neboli jednoduché. „Svalovica bola na miestach, kde som si ani nemyslela, že mám svaly,“ reagovala s úsmevom televízna tvár, ktorá popri cvičení upravila aj spôsob stravovania. „Snažím sa jesť minimálne päť až šesťkrát denne. Keď zhreším, tak potom o to viac behám,“  uzavrela tmavovláska.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Ivetou Malachovskou o tom, ako sa o seba stará. Prezradila tiež to, aký je jej recept na šťastné manželstvo.

Malachovská

Outfity známych slovenských žien a mužov zo spomínanej párty si môžete pozrieť TU.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu