Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Malachovská prekvapila účesom: Fúha, to je ale hriva!

Iveta Malachovská patrí k ženám, ktoré to nemajú s vlasmi jednoduché. Ich úprava si vyžaduje veľa času. Zobraziť galériu (7)
Iveta Malachovská patrí k ženám, ktoré to nemajú s vlasmi jednoduché. Ich úprava si vyžaduje veľa času. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Iveta Malachovská (47) to zjavne nemá so svojimi vlasmi jednoduché. Ak chce, aby boli upravené a vyzerali tip-top, musí pred zrkadlom stráviť hodnú chvíľu. Pred pár dňami však zrejme nemala dosť času na prípravu. V jednom z podnikov na nábreží bratislavského Dunaja totiž pútala pozornosť bombastickou hrivou.

Iveta Malachovská patrí k ženám, ktoré musia venovať úprave vlasov pomerne veľa času. Ak sa totiž rozhodne skrotiť svoju prirodzene kučeravú hrivu, nie je to žiadna sranda. No a nedávno sa jej evidentne nechcelo premrhať krásny slnečný deň pred zrkadlom. V jednom z bratislavských podnikov na nábreží Dunaja totiž pútala pozornosť bombastickým három, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani kráľ džungle.

Moderátorka si však chvíle prirodzenej krásy evidentne užívala. V spoločnosti svojich priateľov sa totiž aj napriek neforemnej vlasovej kreácii naozaj dobre zabávala.

V jednej z bratislavských podnikov sa Iveta Malachovská objavila bez upravených vlasov a predviedla naozaj poriadne háro.
Zobraziť galériu (7)
V jednej z bratislavských podnikov sa Iveta Malachovská objavila bez upravených vlasov a predviedla naozaj poriadne háro.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu