Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tehotná Ďurianová: Chaos aj problémy!

Marianna Ďurianová so zaguľateným bruškom. Zobraziť galériu (16)
Marianna Ďurianová so zaguľateným bruškom.

BRATISLAVA – Marianna Ďurianová (35) si včera nenechala ujsť spoločenské podujatie, ktoré pravidelne organizuje pre ženský kolektív Alena Heribanová (57). Pri tejto príležitosti sme plavovlásku vyspovedali. Keďže je v pokročilom štádiu tehotenstva, zisťovali sme, ako sa na bábätko pripravuje a ako to celé zvláda. Markizáčka priznala, že v prvých mesiacoch to bolo ťažké. Dozvedeli sme sa aj to, že kvôli radám z príručiek pre budúce mamičky mala vo všetkom chaos.

Už o pár týždňov sa Marianna Ďurianová na čas stiahne z televíznych obrazoviek. Príčinou je príchod bábätka, ktoré nosí pod srdcom. Dieťa čaká s podnikateľom Romanom Doležajom. „Už viem, že to bude chlapček,“ povedala nám moderátorka.

U tváre spravodajstva sme zisťovali, ako zatiaľ svoj požehnaný stav zvláda. Priznala nám, že zo začiatku to nemala ľahké. Samozrejme, že v tých  prvých mesiacoch to bolo ťažšie, ale už teraz je to dobré,“ prezradila topkám Marianna, ktorá momentálne prežíva klasické tehotenstvo. Myslím si, že je úplne štandardné. Také, aké malo aj mnoho ďalších žien. Všetko je našťastie v poriadku,“ uviedla blondínka.

Ďurianovej sme sa spýtali aj to, či ju občas pochytia aj špecifické tehotenské chute. „Nie. Sú také, ako som mala dovtedy, kým som neotehotnela. Takže žiadne tresky so šľahačkou a jahodami,“ poznamenala s úsmevom moderátorka.

Ako sme sa od Marianny ďalej dozvedeli, zo zásady už nečíta príručky pre budúce mamičky. Vraj preto, že ich študovala toľko, až v tom nastal zmätok. „Mala som z toho trochu chaos, tak som sa rozhodla, že využijem svoje vedomosti, ktoré mám vďaka môjmu synovcovi. Ten má teraz už desať rokov. V podstate som s ním bola od jeho narodenia, čiže to pre mňa nie je úplná novinka,“ uzavrela tému tehotenstva plavovláska.

Aký nový džob má Marianna Ďurianová?

Sledujte TOPKY TV: Marianna Ďurianová prezradila detaily svojho tehotenstva.

Durianova-Herial

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu