Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ďurianová po pôrode s ukážkovou líniou, Štumpfová iba v plavkách!

Marianna Ďurianová sa predviedla na móle zhruba dva mesiace po pôrode. Ako vidno, dokázala sa dostať znovu do formy. Tanečnica Katarína Štumpfová ukázala postavičku v plavkách. Zobraziť galériu (39)
Marianna Ďurianová sa predviedla na móle zhruba dva mesiace po pôrode. Ako vidno, dokázala sa dostať znovu do formy. Tanečnica Katarína Štumpfová ukázala postavičku v plavkách.

BRATISLAVA – Počas štvrtkovej prehliadky zo série Bratislavských módnych dní opäť zažiarili viaceré známe dámy nášho šoubiznisu. Ako modelky sa predviedli napríklad tanečníčka Katarína Štumfová (25), ktorá ukázala svoju vypracovanú figúru v plavkách. Záujem hostí však vyvolala aj moderátorka Marianna Ďurianová (35). Čerstvá mamička sa totiž ukázala dva mesiace po pôrode malého Romanka prvýkrát v spoločnosti. Ako vidno, na jej figúre stopy materstva nebadať.

Počas včerajšej prehliadky sa na mólo nepostavili iba profesionálne modelky, ale aj známe tváre nášho šoubiznisu. Napríklad tanečnica Katarína Štumpfová, ktorá sa zviditeľnila najmä v markizáckom Let´s Dance. Atraktívna plavovláska sa predviedla v jednom z najodvážnejších modelov celého večera. Po pódiu sa totiž prešla v bielych plavkách, ktoré odhaľovali jej vypracovanú postavu. 

Od materských povinností si odbehla markízačka Marianna Ďurianová. Tá sa ukázala prvýkrát po pôrode na verejnosti. Blonďavá tvár Televíznych novín sa predviedla v rafinovaných červených šatách. Hoci sú to len dva mesiace, čo priviedla na svet chlapčeka, postavu má ako pred otehotnením. 

Svojou atraktívnou siluetou sa pochválila aj bývalá farmárka Monika Haklová. Blondínka ohúrila hostí sexi priesvitným modelom. Ten mala na sebe aj po skončení prehliadky. „Na móle sa cítim výborne. Všade, kde sú kamery, foťáky, sa cítim veľmi dobre,“ prezradila s úsmevom blondínka. Nezabudla tiež dodať, že s vyzývavosťou problém rozhodne nemá. „Určite nie. Pretože to nie je podľa mňa vulgárne. Prečo by žena nemohla ukázať to, čo je pekné,“ vysvetlila svoj postoj Haklová.

Zábery z prehliadky si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

To najlepšie z Bratislavských módnych dní!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu