Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďurianová je už mamičkou: Chlapčeka porodila cisárskym rezom!

Marianna Ďurianová a Roman Doležaj sú už rodičmi. Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová a Roman Doležaj sú už rodičmi.

BRATISLAVA - Hrdá mamička! Marianna Ďurianová (35) už má za sebou svoj prvý pôrod. V nedeľu napoludnie sa jej narodil v petržalskej nemocnici Antolská vytúžený chlapček. Malý dostal meno po otcovi - Roman. Chlapček meria 50 cm a váži 3 180 gramov. Podľa našich informácií prišiel na svet cisárskym rezom. Šťastný tatko Roman Doležaj (35) nechýbal pri svojej partnerke v najkrajšej chvíli.

Už to má za sebou! Marianna Ďurianová mala termín pôrodu stanovený približne na polovicu augusta. Odhady lekárov boli správne, svoje prvé bábätko totiž priviedla moderátorka na svet v nedeľu 12. augusta krátko po 12:00. Podľa očakávania sa jej narodil chlapček, ktorému dali spolu s partnerom meno Roman. „Malý je úplne čarovný. Pôrod prebehol bez komplikácií a mne pri pohľade na malinkého nič nechýba,” napísala nám novopečená mamička.

Šťastným otcom blondínkinho dieťaťa je podnikateľ Roman Doležaj. Ten začiatkom júna vyjadril v markizáckej Smotánke túžbu byť pri narodení svojho potomka. A tak sa aj stalo - podľa našich zistení bol moderátorke oporou. Biznismen z Trnavy je rozvedený, z predchádzajúceho manželstva má osemročného syna Alexa.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu