Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Smatanová ako modelka: Wau, to sú krásne nohy!

Zuzana Smatanová pózovala ako profesionálna modelka. Zobraziť galériu (11)
Zuzana Smatanová pózovala ako profesionálna modelka.

BRATISLAVA - Konečne sexi! Zuzana Smatanová (28) sa dlho prezentovala ako chlapčenský typ a večne sa obliekala do nohavíc. V poslednej dobe však vzala na milosť aj šaty. Zo škaredého káčatka sa razom stala krásna labuť. Dokázala to aj pri nedávnom fotení pre novembrové vydanie magazínu OK!, kedy pózovala aj v ultrakrátkej sukni. Speváčka tak ukázala svoje krásne dlhé nohy, ktoré je škoda zakrývať.

Pôsobí neskutočne žensky! Toto je prívlastok, ktorý sa so Zuzanou Smatanovou najprv vôbec nespájal. Našťastie, v poslednej dobe už nesiaha výlučne po chlapčensky pôsobiacich outfitoch. „Toto poľavenie v rámci šiat a sukní má na svedomí návrhár Boris Hanečka, ktorý mi začal šiť na galavečery šaty a ja som si k nim takto našla vzťah,” prezradila speváčka magazínu OK!

Práve spomínaný časopis sa nedávno rozhodol nafotiť so Zuzanou módny editoriál. Vďaka premene jej vzťahu k dievčenskému oblečeniu z nej mohli tvorcovia spraviť dokonca aj sexi modelku v minišatách. „Niektoré kúsky mali čosi do seba. Napríklad čierna pierková sukňa alebo chlpatý kožúšok,” pochvaľovala si túto spoluprácu Smatanová.

V niektorých modeloch speváčka odhalila svoje štíhle dlhé nohy a naozaj jej to pristalo. V jednom prípade súhlasila dokonca aj s blúzkou s hlbokým výstrihom. Zdá sa, že ak by náhodou nemohla spievať, pokojne by sa uživila aj ako fotomodelka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu