Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Petra Marko šokuje: Facky Jurajovi Mokrému!

Petra Marko nemala ďaleko k tomu, aby Jurajovi Mokrému dala facku. Zobraziť galériu (11)
Petra Marko nemala ďaleko k tomu, aby Jurajovi Mokrému dala facku.

BRATISLAVA - Dovoľoval si! Juraj Mokrý (34) mal minulý týždeň za úlohu pomôcť tanečným párom v Let´s Dance nacvičiť tango argentino. Okrem cenných rád však pridal aj svojský humor a iný neželaný bonus. Petru Marko (28) si dovolil poriadne poobchytkávať, najmä na zadku. Podnikateľka nám prezradila, že chcela kvôli tomu zabávačovi vlepiť facku.

Zaskočil ju! Juraj Mokrý, víťaz tretej série Let´s Dance, dostal od tvorcov tohtoročného tanečného projektu zodpovednú úlohu. Keďže kedysi dostal za svoje tango samé desiatky od poroty, mal teraz súťažiacim poradiť, ako na to. V dokrútkach to však skôr vyzeralo, že si z toho robí veľkú srandu.

Spýtali sme sa preto Petry Marko, či naozaj dostali aj seriózne pripomienky. „Prekvapil ma, skutočne boli aj cenné rady. Samozrejme, potom tých sto sránd a ochytkávačky, to k nemu patrí,” zhodnotila. Práve v jej prípade si toho zabávač dosť dovolil.

Kým Juraj dával Petre rady, ako „riťku zatiahnuť dovnútra, hrudník zatlačiť aj s tým bruškom”, nezabudol jej venovať pár dotykov na príslušných častiach jej štíhleho tela. „Ja som stále v hlave rozmýšľala: dám mu facku alebo to treba pre tú dokrútku?! Boli to také zmiešané pocity,” prezradila nám podnikateľka, že nebola príliš stotožnená s oblapávaním. Našťastie, jej manžel je tolerantný a kvôli tréningom či zmyselným choreografiám jej scény nerobí.

Sledujte TopkyTV: Petra Marko o nácvikoch s Jurajom Mokrým.

P.Marko_lsd

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu