Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ťapákovej víťazstvo s trpkou príchuťou!

Zuzana Ťapáková s partnerom Vilom Rozborilom. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Ťapáková s partnerom Vilom Rozborilom.

BRATISLAVA – Smutná! Generálna riaditeľka televízie Markíza Zuzana Ťapáková (50) si v pondelok večer odniesla domov ocenenie v ankete Slovenka roka 2011. Úspech a uznanie ju náramne potešili. Aj napriek tomu však na následnej recepcii pôsobila sklamane. Prečo?!

V pondelok večer sa v historickej budove SND konal v poradí už tretí ročník ankety Slovenka roka. Ocenenie v kategórii médiá a komunikácia získala šéfka Markízy Zuzana Ťapáková. Tá nám v rozhovore prezradila, že takáto forma uznania ju neskutočne potešila. Na druhej strane však bola z priebehu slávnostného večera sklamaná.

Galéria: Slovenka roka 2011

Vzhľadom na to, že Zuzanine úspechy boli ocenené, jej okolie ju zahŕňalo množstvom gratulácii. Práve preto sa na recepcii nemohla naplno venovať svojim najbližším - partnerovi Viliamovi Rozborilovi a jeho dcére Katke. Najviac však generálnu riaditeľku Markízy mrzel fakt, že s vlastnou mamou sa z úspechu nestihla radovať vôbec.

Ako nám šéfka televízie prezradila v rozhovore, jej mama si síce odovzdávanie cien nenechala ujsť, na následnej párty však chýbala. „Už odišla, je mi z toho tak trochu smutno,“ priznala sklamane Ťapáková. Situácia ju zamrzela najmä preto, že mama pre ňu veľmi veľa znamená. Dôkazom môže byť aj odpoveď na našu otázku, komu by čerstvo získaný titul venovala.

„Asi to bude znieť veľmi tradične, ale strašne rada by som ho dala mojej mame. Je to pre mňa najbližší človek, ktorý pre mňa v živote strašne veľa obetoval, stál pri mne v najťažších chvíľach a doteraz aj stojí. Som jej za to veľmi vďačná,“ povedala topkám Ťapáková.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s generálnou riaditeľkou televízie Markíza Zuzanou Ťapákovou o jej práci a úspechoch.

Tapakova

Ako Monike Céreovej zmení ocenenie život?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu