Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Toto sú najúspešnejšie Slovenky roka 2011!

Prvá dáma Silvia Gašparovičová (vľavo) na odovzdávaní ocenení Slovenka roka 2011. Zobraziť galériu (8)
Prvá dáma Silvia Gašparovičová (vľavo) na odovzdávaní ocenení Slovenka roka 2011. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – V rámci slávnostného galavečera sme v pondelok večer spoznali v historickej budove SND víťazky v poradí tretieho ročníka ankety Slovenka roka.

Verejnosť hlasovala v siedmich kategóriách. V kategórii Umenie a kultúra získala ocenenie herečka Eva Krížiková, za úspechy v oblasti médií a komunikácie si ocenenie odniesla generálna riaditeľka TV Markíza a Doma Zuzana Ťapáková.

Galéria: Slovenka roka 2011
Slovenskou roka 2011 za vedu a výskum sa stala vedúca Národného referenčného centra pre prevenciu HIV/AIDS Slovenskej zdravotníckej univerzity Danica Staneková. V kategórii Zdravotníctvo zvíťazila Ružena Tkáčová, ocenenie v kategórii Šport si odniesla Veronika Zuzulová. V oblasti manažmentu bodovala riaditeľka J&T Banky Monika Céreová a v kategórii Charita a podpora mladých talentov zvíťazila detská onkologička Mária Jasenková.

Absolútnou víťazkou ankety Slovenka roka 2011 sa stala Monika Céreová. Do ankety nominovala dámy porota na čele s ministrom kultúry Danielom Krajcerom. V rámci slávnostného večera sa o zábavu prítomných starali skupina IMT Smile, speváčka Mária Čírová s raperom Opakom, Ján Lehotský či Helena Vondráčková. Večerom sprevádzala dvojica v zložení Adela Banášová a Ján Koleník.

Ako Monike Céreovej zmení ocenenie život?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu