Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Richard Stanke vyvracia HOAXY: Nič také som NEPOVEDAL!

Richard Stanke Zobraziť galériu (3)
Richard Stanke (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Slovenský herec a zástanca LGBTI+ komunity Richard Stanke (56) si konečne uviedol veci na pravú mieru. Toto vraj z jeho úst nikdy nevyšlo.

S klamlivými a zavádzajúcimi informáciami akoby sa v poslednom období roztrhlo vrece. Čoraz častejšie sa na sociálnych sieťach objavujú tzv. hoaxy, ktoré šíria akýsi konšpirátori a neprajníci, čo chcú svojim klamstvom len ublížiť. O tom vie svoje aj herec Richard Stanke, ktorého sme pred pár dňami stretli na tlačovej konferencii blížiaceho sa 17. ročníka Filmového festivalu inakosti. 

Richard Stanke
Zobraziť galériu (3)
Richard Stanke  (Zdroj: Maarty von B)

Nakoľko je spomínaný herec aj spolu s herečkou Zuzanou Krónerovou ich patrónom už vyše 15. rokov, tak rozhodne na tlačovke nemohol chýbať. V našom rozhovore sa vyjadril nielen k otázkam spojeným s LGBTI+ komunitou, ktorej je hrdo súčasťou, ale taktiež otvorene vyvrátil mýty a hoaxy na jeho adresu. 

Richard Stanke, Zuzana Krónerová, Roman Samotný
Zobraziť galériu (3)
Richard Stanke, Zuzana Krónerová, Roman Samotný  (Zdroj: Maarty von B)

„Videl som, že sa objavilo, že nejakí konšpirátori a hoaxéri vypustili, že chcem odísť zo Slovenska, keď vyhrá Fico,“ začal na úvod herec a vzápätí uviedol veci na správnu mieru. „Nič také som nepovedal,“ rázne poznamenal pre Topky.sk umelec a ďalej pokračoval...

„Toto je takisto moja krajina, môj domov, takže budem robiť všetko preto, aby táto krajina bola pre slušných ľudí, aby tu mohli žiť spokojne a šťastne,“ vyjadril sa Richard, ktorý ako sám uviedol, kufre si baliť rozhodne nemieni, práve naopak. „Ja tu mám prácu, som tu spokojný, takže zostávam na Slovensku,“ dodal na záver.

V našom rozhovore nám priblížil aj spomínaný blížiaci sa festival a taktiež sa poriadne pustil aj do politikov. Čo si o ich názore na LGBTI+ komunitu okrem iného myslí, sa už dozviete vo videu.

 

Viac o téme: Richard Stanke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu