Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

PRVÉ FOTO prezidentky Čaputovej z Londýna: Wau! V dave sa rozhodne nestratí

Zuzana Čaputová s partnerom
Zuzana Čaputová s partnerom (Zdroj: Facebook/ Zuzana Čaputová)

LONDÝN - Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová a jej partner Juraj Rizman patria medzi čestných hostí pozvaných na korunováciu kráľa Karola III. Ako sme vás na topkách už informovali, spoločne s tímom odborníkov vybrali na túto príležitosť dva outfity. V jednom z nich sa už hlava nášho štátu stihla predviesť.

Vo Veľkej Británii sa v týchto dňoch koná významná udalosť, ktorá sa navždy vryje do dejín. A to korunovácia kráľa Karola III., ktorý bol najdlhšie čakajúcim panovníkom na trón.

Naša republika má na tomto výnimočnom podujatí tiež svoje zastúpenie. A to pani prezidentku. Tá príletela do Londýna v piatok popoludní. Fotku s ňou si na svojom profile na sociálnej sieti Facebook zverejnil veľvyslanec Róbert Ondrejcsák. „Počasie je také londýnske, ale celé mesto žije touto historickou udalosťou,” napísal k fotke. 

 

Pani prezidentka Zuzana Čaputová s partnerom Juraj Rizman v Londýne, pred korunováciou kráľa Karola III. Počasie je také londýnske, ale celé mesto žije touto historickou udalosťou :)

Posted by Róbert Ondrejcsák on Friday, May 5, 2023

Pred odchodom na slávnostnú recepciu, ktorá sa koná v Buckinghamskom paláci dala pani prezidentka vyjadrenie prítomným novinárom. Video bolo zverejnené aj na jej Facebooku. Ako vidno, blondínka má dokonale upravenú vizáž, zvolila rozpustené vlasy a v purpurovofialových šatách vyzerá priam skvele. Výrazná farba šiat navyše zaručí, že v dave sa určite nestratí. 

 

Viac o téme: Kráľovská rodinaZuzana ČaputováKorunovácia Karola III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu