Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Z rozvodu slávneho páru je otvorená vojna: Dvojica vytiahla poriadnu špinu... Obvinenia z domáceho násilia!

Billy Ray Cyrus Zobraziť galériu (2)
Billy Ray Cyrus

LOS ANGELES - Počas minulého týždňa sa na verejnosť dostala správa o rozvode amerického hudobníka Billy Ray Cyrusa (62) a jeho manželky Firerose (35). Po žiadosti, ktorú podal spevák, prišla reakcie jeho partnerky, ktorá ho obvinila z domáceho násilia a užívania drog.

Počas minulého týždňa sme vás informovali o tom, že manželstvo otca slávnej Miley Cyrus vydržalo len pár mesiacov. Hudobník totiž podľa viacerých zdrojov podal žiadosť o rozvod, v ktorej hovoril o nevhodnom správaní svojej partnerky či dokonca o podvode. 

Na tieto slová však zareagovala jeho manželka, ktorá ho pred súdom podľa magazínu People obvinila z domáceho násilia a z toho, že pravidelne užíva drogy. Poslednou kvapkou malo byť podľa jej slov to, keď jej len 24 hodín predtým, ako mala podstúpiť dvojitú mastektómiu oznámil, že sa s ňou rozvádza.

Tieto slová však nenechali chladného Cyrusovho právnika, ktorý povedal, že tieto tvrdenia sú lži a Firerose je do neho stále zamilovaná. „Mrzí nás, že sa rozhodla toto 7-mesačné manželstvo riešiť v médiách a nedáva nám inú možnosť, než uviesť veci na pravú mieru. Tieto obvinenia sú veľmi mätúce a podozrivé, keďže len 2 dni po žiadosti o rozvod začala prosiť o odpustenie a aby sa opäť dali dokopy," povedal právnik speváka, ktorý tak všetky obvinenia rázne odmietol.

Firerose, Billy Ray Cyrus
Zobraziť galériu (2)
Firerose, Billy Ray Cyrus  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Billy Ray Cyrus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu