Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Smrť Chandlera z Priateľov (†54) začal vyšetrovať špeciálny tím: Prípad stále vzbudzuje množstvo otázok!

Matthew Perry Zobraziť galériu (3)
Matthew Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ani viac ako pol roka po smrti Matthewa Perryho (†54) sa nevyjasnili niektoré dôležité detaily tejto tragickej udalosti. Aj preto sa do vyšetrovania pustili policajné oddelenie v Los Angeles spoločne s vládnou agentúrou DEA, ktorá sa zaoberá pašovaním a distribúciou drog.

Smrť Matthewa Perryho zasiahla okrem jeho fanúšikov a rodiny aj viacerých bývalých kolegov. Pred pár dňami o tom prehovorila Courteney Cox, ktorá povedala, že ju seriálový Chandler navštevuje aj po jeho smrti.

Táto tragická udalosť je však stále zahalená rúškom tajomstva. Aj preto sa v týchto dňoch objavili informácie, podľa ktorých sa začalo spoločné vyšetrovanie polície v Los Angeles a vládnej agentúry DEA.

Podľa TMZ prebieha ich spolupráca už niekoľko mesiacov, avšak nie je jasné, ako ďaleko sa v prípade dostali. Hlavným predmetom ich pátrania je zistiť, ako sa Perry dostal ku ketamínu, na ktorého účinky zomrel. Vypočuté mali byť aj niektoré známe mená Hollywoodu, ktoré by mali mať užitočné informácie o tom, kde sa k spomínanému ketamínu dostal.

Matthew Perry
Zobraziť galériu (3)
Matthew Perry  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Matthew Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu