Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TOP MOMENTY z Coachelly: TRAPAS známej speváčky a... Sexi modelka vyzerala ako babka!

Top momenty z Coachelly Zobraziť galériu (7)
Top momenty z Coachelly (Zdroj: Instagram a Profimedia)

KALIFORNIA - Počas uplynulých dní mnohé slávne tváre smerovali na obľúbený festival s názvom Coachella. Niektorí sa predviedli v úlohe vystupujúcich interpretov na pódiu, iní si vychutnávali atmosféru ako hostia. Pozrite sa spolu s nami na najzaujímavejšie moment(ky)!

Galéria: FOTOGALÉRIA z festivalu Coachella

Od rodičovských povinností si na pódium odbehla modelka a speváčka Suki Waterhouse. Len nedávno vyšlo najavo, že snúbencovi Robertovi Pattinsonovi porodila ich prvé dieťatko. Jeho meno a pohlavie tajili. Počas vystúpenia však v návale emócií prezradila, že majú princezničku. 

Suki Waterhouse
Zobraziť galériu (7)
Suki Waterhouse  (Zdroj: Profimedia)

Chvíle na pódiu si do väčšej miery užívala aj jej kolegyňa Nelly Furtado. V určitom momente sa však nevyhla trapasu. Zamotala sa a spadla na zem. Ako na sociálnej sieti Instagram v súvislosti s tým neskôr prezradila, z pádu s odniesla zranenie v krvácajúci palec. 

Svojím vystúpením vyvolala rozruch aj Doja Cat. Tá najmä vďaka čudesnému outfitu, v ktorom sa predviedla. Mala na sebe chlpaté čižmy a vlasy jej siahali takmer po kolená. Chlpatí boli aj jej tanečnici.

TOP MOMENTY z Coachelly:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

TOP MOMENTY z Coachelly:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Zaujímavé kreácie predviedli aj Will Smith a Gwen Stefani. Pri pohľade na nich sa mohli ľudia tak trošku preniesť späť v čase. Will totiž vyzeral akoby si odbehol z nakrúcania filmu Muži v čiernom, Gwen stavila na podobný mejkap, aký mala v klipe ku skladbe od No Doubt - Don´t Speak. 

Gwen Stefani
Zobraziť galériu (7)
Gwen Stefani  (Zdroj: Profimedia)

Outfity boli sledované a v médiách rozoberane aj v pripade hviezdnych návštevníkov festivalu. Zabaviť sa prišla napríklad Rihanna s partnerom, Justin Bieber s manžekou Hailey, ktorá vďaka šatke uviazanej na hlave pripomínala babku, či influencerka Lala Kent. Tá pod srdcom nosí dieťatko a odvážnym outfitom rozhodne zaujala.  

Hailey Bieber
Zobraziť galériu (7)
Hailey Bieber  (Zdroj: Profimedia)

Lala Kent
Zobraziť galériu (7)
Lala Kent  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Coachella
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu