Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Meghan Markle sa zastala jej celebritná kamarátka: Ľudia sa cítia ohrození jej inteligenciou a úspechom!

Meghan Markle Zobraziť galériu (3)
Meghan Markle (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dočkala sa veľkej podpory. Manželka princa Harryho (39) - Meghan Markle (42) sa musela v posledných rokoch naučiť žiť s neustálymi útokmi, za ktoré si však podľa mnohých môže hlavne sama. Všetkým hejterom však poslala tvrdý odkaz jej dobrá kamarátka - herečka Melissa McCarthy (53). Tá uviedla, že sa ľudia cítia ohrození jej inteligenciou a úspechom.

Galéria: Meghan Markle

Priateľstvo amerických herečiek sa začalo v roku 2021, kedy spolupracovali na videu, ktoré oslavovalo 40. narodeniny Markle a zároveň v ňom propagovala aj svoj špeciálny mentorský program.

Vďaka narušeným vzťahom s britskou kráľovskou rodinou a následným vyťahovaním špiny na jej členov sa však Markle dostala do nemilosti veľkého množstva fanúšikov. Podľa McCarthy je však kritika jej kamarátky prehnaná a pramení z úplne iných vecí.

„Strašne ma hnevá, že ľudia úplne bezdôvodne, ale veľmi radi útočia na iné ženy alebo osoby. Múdra a zaujímavá žena, ktorá má vlastný život, je z nejakého dôvodu pre niektorých ľudí extrémnym ohrozením. Nikdy ma neohrozoval niekto, kto je úžasný. Vždy si poviem, že je taký človek inšpiratívny," povedala herečka pre Page Six, čím sa svojej kamarátky zastala a zároveň jej vyjadrila veľkú poklonu.

Melissa McCarthy
Zobraziť galériu (3)
Melissa McCarthy  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Melissa McCarthyMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu