Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kate bojuje s rakovinu: Princ William PRVÝKRÁT v spoločnosti... Aha, kto mu robil spoločnosť!

Princezná Catherine Zobraziť galériu (2)
Princezná Catherine (Zdroj: Instagram/princeandprincessofwales)

LONDÝN - Koncom marca princezná Kate odhalila, že rovnako ako kráľ Karol, aj ona bojuje so zákernou rakovinou. Kvôli zdravotným problémom sa celá kráľovská rodina drží v ústraní. Aj princ William si zrušil všetky pracovné stretnutia. Teraz sa prvýkrát objavil v spoločnosti. Aha, kto mu robil spoločnosť!

Rok 2024 sa pre britskú kráľovskú rodinu nezačal najlepšie. Najprv sa na verejnosť dostala informácia, že kráľ Karol bojuje s rakovinou. A o mesiac neskôr túto zákernú diagnózu oznámila aj princezná Catherine. Urobila tak prostredníctvom sociálnych sietí, kde nahrala video s vyhlásením. 

Galéria: Princezná Kate

„Bol to, samozrejme, obrovský šok a spolu s (princom) Williamom sme robili všetko pre to, aby sme to spracovali a zariadili sa s ohľadom na našu mladú rodinu,“ vyhlásila matka troch detí - Georgea, Charlotte a Louisa. Princezná tiež netají, že najväčšou oporou v tomto náročnom období jej je práve manžel, ktorý si zrušil všetky pracovné povinnosti. 

Uplynuli 3 týždne a princ William sa prvýkrát od zverejnenia správy objavil na verejnosti. Vybral sa na zápas Conference League v Aston Ville. Spoločnosť mu robil jeho starší syn, princ George a podľa záberov je zjavné, že si dvojica spoločný čas naozaj užila a na športovom podujatí sa príjemne zabávala. FOTO a VIDEO TU»

Viac o téme: Princ WilliamPrincezná KateKráľ Karol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu