Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi KOVBOJKA v hadej koži: Kardashianky PROVOKUJÚ v dovolenkovom raji boháčov!

Kim Kardashian Zobraziť galériu (2)
Kim Kardashian (Zdroj: Instagram K.K.)

TURKS - Kim Kardashian (43) a jej sestry sú známe svojou záľubou provokovať všade, kde sa objavia. Či už ide o červený koberec a prominentné akcie alebo súkromnú dovolenku. Aktuálne sa Kim a Khloé (39) vybrali za oddychom do dovolenkového raja boháčov... A predviedli sa ako sexi kovbojky v hadej koži!

Galéria: Kim Kardashian

Turks je málo známe, no krásne súostrovie kúsok od Kuby. Hrdí sa nádernými plážami a tyrkysovým morom, ktoré sú často označované za najkrajšie v Karibiku. Niet preto divu, že sa zameriava práve na tú najbohatšiu klientelu sveta. Veď bežná cena hotela na noc tu vychádza viac ako 1000 dolárov.

Galéria: Khloé Kardashian

No a práve tu aktuálne dovolenkujú aj slávne Kardashianky. Dôkazom sú ich príspevky na sociálnych sieťach, ktoré zachytávajú nádherné výhľady tohto raja. A nielen to... Ukázali aj svoje dokonalé telá, ktorými na pláži provokujú ostatných boháčov. 

Kim oblečená v miniatúrnych bikinách s haďou potlačou predviedla vypracované bruško, mokré vlasy napovedali, že si užívala osvieženie priezračného mora a vďaka čiernemu klobúku vyzerala ako sexi kovbojka. Jej mladšia sestra Khloé sa zas nechala zvečniť priamo vo vode. Pozrite, ako to Kardashiankám pristane!

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Viac o téme: Kim KardashianKhloé Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu