Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

SMUTNÝ výsledok pátrania: Nezvestného herca (†27) našli po 5 dňoch MŔTVEHO... Jeho smrť vyšetruje polícia!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia/Intagram M.B.P.)

KANSAS - Vo štvrtok sme na Topkách informovali o nezvestnom 27-ročnom hercovi Coleovi Bringsovi Plentym. Jeho zmiznutie nahlásila rodina ešte 31. marca. Neskôr nastal v prípade veľký zvrat a polícia mladíka označila za podozrivého z domáceho násilia. V piatok sa herca podarilo nájsť... Bohužiaľ už neskoro!

Policajné oddelenie Lawrence Kansas v utorok na sociálnej sieti Facebook informovalo, že 27-ročný herec Cole Brings Plenty je v pátraní v súvislosti s údajným zneužívaním ženskej obete, ku ktorému malo dôsjť v nedeľu ráno. „Policajti reagovali na správy o žene, ktorá kričala o pomoc, ale podozrivý utiekol ešte pred príchodom policajtov,“ informovalo policajné oddelenie.

Naposledy bol herec videný 31. marca ako na bielom Forde Explorer opúšťa oblasť Lawrence. Že niečo nie je v poriadku napovedal jeho vypnutý mobil a fakt, že "zmeškal stretnutie so svojím agentom v televíznej šou, čo je pre neho netypické". Okamžite sa preto začala pátracia akcia. A polícia herca našla... Bohužiaľ už neskoro. 

Podľa tlačovej správy, ktorú v piatok zdieľal úrad šerifa okresu Johnson, muži zákona objavili jeho telo o 11:45 miestneho času po tom, čo ktosi upozornil na opustené auto. Colea našli v zalesnenej oblasti ďaleko od vozidla. Okolnosti jeho úmrtia vyšetruje polícia. 

„S hlbokým zármutkom môžem potvrdiť, že môjho syna Colea našli a už nie je medzi nami,“ potvrdil hercov otec Joe Brings Plenty. A vyhlásenie zdieľal jeho strýko, herec zo seriálu Yellowstone Mo Brings Plenty. „Chceme vyjadriť našu úprimnú vďaku každému za modlitby a pozitívne myšlienky, ktoré ste Coleovi poslali,“ písalo sa ďalej. 

„Radi by sme sa tiež poďakovali všetkým, ktorí kráčali vedľa nás, keď sme hľadali nášho syna a poskytli zdroje, ktoré sme potrebovali na rozšírenie oblastí hľadania. Tento týždeň som sa dozvedel, koľko ľudí poznalo dobro v Coleovom srdco a milovali ho,“ dodal s požiadal verejnosť o súkromie, aby s rodinou dokázali spracovať ich smútok. 

Viac o téme: Cole Brings Plenty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu