Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa herečka prežíva obrovský žiaľ: Doručovateľ potravín chladnokrvne zastrelil jej milovaného psa!

Angie Harmon
Angie Harmon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - To láme srdce! Herečka Angie Harmon (51), známa napríklad z obľúbeného seriálu Bostonské vraždy, prežíva dni plné smútku a bolesti. Navždy totiž prišla o jedného zo svojich štvornohých miláčikov. Na celej záležitosti je priam šokujúce, že milovaný chlpáč prišiel o život rukou doručovateľa potravín.

K šokujúcemu incidentu došlo počas veľkonočných sviatkov. Herečka sa k nemu vyjadrila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila zábery svojho domáceho miláčika. „Muž, ktorý nám vozil potraviny, zastrelil nášho drahého Olivera. Vystúpil z auta, doručil jedlo a POTOM nášho psa zastrelil,” zverila sa Angie. Tá bola v tom čase doma spolu aj so svojimi troma dcérami. 

Ako vysvetlila, dôkazy tohto hrozného činu na kamere zachytené nemajú. „Videl, že sa práve v dome nabíjala a vedel, že tým pádom nebude natočený. Polícia ho nechala ísť, lebo tvrdil, že to bolo v sebaobrane. Nemal na sebe ani kusanec ani žiaden škrabanec, či roztrhnuté oblečenie,” dodala. 

„Sme traumatizovaní a úplne zdrvení zo straty člena našej rodiny,” uzavrela svoj príspevok herečka, ktorej sa doručovateľská firma ospravedlnila. „Boli sme zarmútení a znepokojení, keď sme sa o tomto incidente dozvedeli. Netolerujeme násilie akéhokoľvek druhu. S poškodenou sme v kontakte a spolupracujeme tiež s orgánmi činnými v trestnom konaní,” uviedla daná spoločnosť. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Angie HarmonBostonské vraždy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu