Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

NOVÝ James Bond? Bude ním vraj tento fešák a... Miluje o 23 rokov staršiu ženu!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Fanúšikovia ikonickej filmovej série James Bond sa zrejme už čoskoro dozvedia meno herca, ktorý stvárni nového agenta 007. Počas včerajšieho dňa sa totiž objavili informácie, že túto lukratívnu ponuku dostal britský herec Aaron Taylor-Johnson (33).

Už pred vydaním posledného filmu o agentovi Jamesovi Bondovi bolo jasné, že sa končí éra, počas ktorej ho stvárňoval Daniel Craig. Ten sa s fanúšikmi rozlúčil filmom No Time to Die. Od tej chvíle sa neustále špekuluje o jeho možných náhradách.

V posledných mesiacoch tak padli viaceré mená, ako sú napríklad Idris Elba, Tom Hardy či čerstvý držiteľ Oscara Cillian Murphy. Včerajší deň však priniesol úplne nového favorita. Tým sa stal britský rodák Aaron Taylor-Johnson.

Aaron Taylor-Johnson
Zobraziť galériu (3)
Aaron Taylor-Johnson  (Zdroj: Profimedia)

Ten mal podľa informácií The Sun už aj obdržať formálnu ponuku, aby nahradil Daniela Craiga. Podľa zdrojov denníka je Taylor-Johnson pripravený ponuku spoločnosti Eon Productions prijať. S natáčaním by sa malo začať už tento rok.

„Ak to príjme, tak Bond bude jeho. Formálna ponuka je na stole a momentálne čakajú na vyjadrenie. Eon si myslí, že to Aaron podpíše v najbližších dňoch a následne sa začne pripravovať veľké oznámenie," uviedol zdroj. 

Taylor-Johnson sa počas svojej kariéry objavil vo viacerých známych počinoch, ako sú filmy Bullet Train, Anna Karenina, A Million Little Pieces či Tenet. Od roku 2012 je ženatý s filmovou režisérkou Sam Taylor-Johnson, ktorá je od neho o 23 rokov staršia. 

Sam Taylor-Johnson, Aaron Taylor-Johnson
Zobraziť galériu (3)
Sam Taylor-Johnson, Aaron Taylor-Johnson  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Aaron Taylor-JohnsonJames Bond
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu