Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Náhla smrť hviezdy (†44) z Let´ s Dance: Všetci sú v šoku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: BBC One)

LONDÝN - Tanečná šou Let´s Dance je veľmi obľúbená nielen u nás, ale napríklad aj vo Veľkej Briitánii, kde sa vysiela pod názvom Strictly Come Dancing. Jedným z tanečníkov, ktorý v nej účinkoval bol aj Robin Windsor. Ten v uplynulých dňoch nečakane odišiel z tohto sveta vo veku 44 rokov. Príčina smrti zatiaľ nie je známa.

Robin Windsor, prezývaný Bobby, sa tancu venoval od svojich troch rokov. V úspešnej šou Strictly Come Dancing pôsobil v priebehu rokov 2010 - 2015. Na tanečnom parkete súťažil napríklad s modelkou Patsy Kensit, podnikateľkou Deborah Meaden, či herečkou a moderátorkou Lisou Riley.

„Bol to jeden milý, nežný, úprimný, zábavný a starostlivý človek. Bolo mi cťou poznať ho a pracovať s ním. Navždy bude chýbať. Moje myšlienky smerujú k jeho rodine a priateľom,” uviedla na margo smutnej správy umelkyňa. 

 Lisa Riley a Robin Windsor
Zobraziť galériu (2)
Lisa Riley a Robin Windsor  (Zdroj: profimedia.sk)

S Bobbym mala príležitosť tancovať aj moderátorka Susanna Reid, ktorá sa správu o jeho úmrtí dozvedela dnes ráno v šou Good Morning Britain, kde sa neubránila slzám. 

Príčina smrti talentovaného tanečníka nie je známa. Smutnú správu priniesol portál Daily Mail.

Robin Windsor v posledných mesiacoch vystupoval na luxusnej výletnej lodi. Z príspevkov, ktoré zverejňoval na sociálnej sieti Instagram, to pôsobilo dojmom, že cestovanie po svete si užíva. Posledná fotka, ktorú zverejnil, bol čiernobiela s popisom: "Skrývam sa v tieni." 

Viac o téme: Robin WindsorStrictly Come Dancing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu