Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi moderátorka (53) zastavila čas: Narodeniny oslávila úplne nahá!

Amanda Holden
Amanda Holden (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Svojím fanúšikom pripravila veľké prekvapenie. Moderátorka a speváčka Amanda Holden oslávila počas tohto týždňa svoje 53. narodeniny. To, že na tento vek vôbec nevyzerá, dokázala aj v príspevku, ktorý zdieľala počas svojho veľkého dňa. Holden sa na ňom totiž ukázala úplne nahá.

Holden sa preslávila ako všestranná umelkyňa. Fanúšikovia ju tak môžu poznať ako speváčku, herečku a okrem toho moderuje aj rannú šou v rádiu. Od roku 2007 je navyše stálicou na moderátorskej stoličke v šou Britain's Got Talent.

Britská hviezda si však množstvo fanúšikov získala aj pôsobením na sociálnych sieťach. Len na Instagrame má viac ako 2 milióny sledovateľov, ktorých pravidelne zásobuje obsahom zo svojho súkromného života.

K tomu však často pridáva aj poriadne odvážne zábery. Výnimkou neboli ani jej 53. narodeniny, ktoré oslávila v piatok. Pri tejto príležitosti si pre svojich fanúšikov pripravila malý darček v podobe fotografie, na ktorej pózovala úplne nahá. Na nej vyzerala podľa komentujúcich úžasne a znova tak dokázala, že na svoj vek ani zďaleka nevyzerá. 

Viac o téme: Amanda Holden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu