Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi moderátorka provokovala na červenom koberci: Zlatko, ale veď ty si sa zabudla obliecť!

Amanda Holden Zobraziť galériu (6)
Amanda Holden (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Na obdiv vystavila svoje dokonalé nohy! Vo Veľkej Británii aktuálne štartuje 16. séria úspešnej šou Britain´s Got Talent. Do porotcovského kresla už tradične zasadne aj moderátorka Amanda Holden (51), ktorá rozhodne vie ako zaujať.

Moderátorka, herečka a porotkyňa talentovej šou Amanda Holden rozhodne patrí k ženám, ktoré dokazujú, že vek je len číslo. Hoci vo februári oslávi 52. narodeniny, pri pohľade na ňu sa tomu priam nechce veriť. Sympatická blondínka sa však dôsledne stará nielen o svoju pleť, ale dbá aj o svoju postavičku... A tú má veru dokonalú!

Aj vďaka tomu si môže Amanda smelo obliecť kúsky, ktoré by pre mnohé jej rovesníčky boli neprípustné. Nesklamala ani v uplynulých dňoch, keď spoločne s kolegami propagovali 16. sériu šou Britain´s Got Talent, v ktorej pôsobí ako porotkyňa od roku 2007. Na sebe mala minišaty, v ktorých pôsobila dojmom, akoby si obliekla len sako a k nemu nič viac. Zaujímavým kúskom nepochybne boli aj topánky na platforme, ktoré jej štíhle nohy ešte viac predĺžili a zvýraznili. 

Sexi moderátorka provokovala na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Okrem Amandy Holden za porotcovským stolíkom nebude chýbať ani Simon Cowell. Pridala sa k nim aj speváčka Alesha Dixon a choreograf Bruno Tonioli, ktorý je v šou nováčikom. 

Sexi moderátorka provokovala na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Amanda HoldenBritain ´s Got Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu