Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dcéra (15) známych hercov šokuje: Z krásnej tínedžerky je chlapec Fin!

Ben Affleck so svojou dcérou Seraphinou Rose Zobraziť galériu (3)
Ben Affleck so svojou dcérou Seraphinou Rose (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Predstavila svoju novú identitu! Len nedávno sa v médiách objavili fotky, na ktorých dcéra exmanželov Jennifer Garner (51) a Bena Afflecka (51) - Seraphina Rose (15) šokovala vlasmi vystrihanými nakrátko. Dnes sa o nej hovorí opäť. Na pohreb svojho dedka už totiž prišla ako chlapec a necháva si hovoriť Fin.

Po veľkonočných sviatkoch sme vás na topkách informovali, že herečka Jennifer Garner prišla o svojho milovaného otca. Počas minulého víkendu sa konal jeho pohreb, ktorý bol dokonca streamovaný online prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

Počas smútočného obradu sa vnučka zosnulého postarala o prekvapenie. Seraphina Rose totiž na smútočný obrad prišla oblečená v čiernom obleku s kravatou a pohľad na jej krátke vlasy tiež naznačoval, že sa necíti ako dievča. Ako vyšlo najavo, tínedžerka už má novú identitu a necháva si hovoriť Fin Affleck. Práve takýmto menom sa uviedla, keď išla čítať jedno z čítaní. 

Fin Affleck
Zobraziť galériu (3)
Fin Affleck  (Zdroj: Facebook/ Christ Church United Methodist)

Dcéra slávnych exmanželov nie je jediným šoubiznisovým dieťaťom, ktoré sa necíti dobre vo svojej koži. Aj dcéra jej "macochy" Jennifer Lopez - Emme o sebe hovorí ako o nebinárnej osobe. Rovnako tak aj dcéra speváčka Stinga. Jedna z dcér Brada Pitta a Angeliny Jolie už od malička túžila byť chlapcom. Zmenu pohlavia podstúpila i dcéra speváčky Cher, či syn herečky Jamie Lee Curtis.  

Viac o téme: Jennifer GarnerBen AffleckSeraphina Rose Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu