Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Idú na to EXPRESNE rýchlo: Známa herečka a pracháč už mali TAJNÚ SVADBU!

Zobraziť galériu (7)

LOS ANGELES - Ak ju miluješ, nie je čo riešiť! To si zrejme povedal dedič ropného impéria Brandon Davis (44), ktorý v lete tohto roka požiadal o ruku známu herečku Ashley Benson (33). Netrvalo dlho a dvojica sa vraj už v tajnosti zosobášila.

Títo dvaja rozhodne nestrácajú čas! Vyzerá to tak, že herečka Ashley Benson, známa napríklad zo seriálu Pretty Little Liars našla svojho Pána Dokonalého. Je ním pracháč Brandon Davis, s ktorým sa podľa všetkého dali dokopy začiatkom tohto roka. 

A ich vzťah nabral priam raketovú rýchlosť. Vo februári svoj románik potvrdili a už v júli sa umelkyňa na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkou veľkého zásnubného prsteňa. 

V októbri magazín Us Weekly priniesol informáciu, že Ashley je vo 4. mesiaci tehotenstva. Nuž, a v týchto dňoch plní jej meno stránky bulváru opäť. Ako informuje Entertainment Tonight, dvojica sa už v tajnosti zosobášila a na rukách sa im obom jagajú obrúčky. 

Brandon Davis a Ashley Benson sa nedávno zabávali na halloweenskej párty.
Zobraziť galériu (7)
Brandon Davis a Ashley Benson sa nedávno zabávali na halloweenskej párty.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ashley Benson nie je jediná slávna kráska, ktorá Brandona očarila. V minulosti randil napríklad s hviezdou O.C. California Mischou Barton či hotelovou dedičkou Paris Hilton. Herečka bola svojho času spájaná s raperom G-Eazym a predtým 2 roky randila s modelkou Carou Delevingne.

Viac o téme: Ashley BensonBrandon Davis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu