Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kanye West si zubnou protézou spôsobil veľké problémy: Čakajú ho nepríjemné chvíle!

Raper Kanye West Zobraziť galériu (2)
Raper Kanye West (Zdroj: TASR/AP/Evan Agostini)

LOS ANGELES - Svoje rozhodnutie poriadne oľutuje. Americký raper Kanye West (46) pred pár dňami opäť šokoval verejnosť. Tentokrát sa mu to podarilo vďaka jeho novému chrupu, ktorý však podľa odborníkov spôsobil, že hudobník nie je schopný žuť a čoskoro bude bojovať s bolestivými problémami.

Počas minulého týždňa obleteli svet zábery Westa, ktoré zverejnil na sociálnej sieti Instagram. Americký hudobník totiž vylepšil svoj chrup a po novom ho zdobí titánová zubná protéza, ktorá vyvolala veľký rozruch.

K jeho novej ozdobe sa však vyjadrilo viacero odborníkov, ktorým sa Westov výstrelok nepozdáva. Jedným z nich je aj zubár Dr. Daniel Rubinshtein, ktorý pre Mirror prezradil, čo táto protéza môže spôsobiť a takisto povedal, že rappera čakajú nepríjemné chvíle.

„Podľa toho, čo som videl na fotkách, tak nebude schopný poriadne žuť jedlo. Protéza mu zároveň spôsobí bakteriálne infekcie. Následne bude mať problém aj s ďalšími bolestivými problémami a nikomu by som takúto procedúru neodporúčal," uviedol doktor.

Hudobník Kanye West hlasoval za seba.
Zobraziť galériu (2)
Hudobník Kanye West hlasoval za seba.  (Zdroj: SITA/ AP)

Viac o téme: Kanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu