Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Strach o hviezdu známeho seriálu: Počas bojov v Gaze utrpel vážne zranenia!

(Zdroj: pixabay.com)

RAMAT GAN - Známy izraelský herec Idan Amedi (35) utrpel vážne zranenia počas bojov v Pásme Gazy. K jeho stavu sa už stihol vyjadriť jeho otec a podporu mu posielajú aj kolegovia zo seriálu Fauda, ktorý ho preslávil.

Seriál Fauda sa poznajú fanúšikovia hlavne vďaka tomu, že sa objavil na streamovacej platforme Netflix. Jednou z jeho tvárí bol aj izraelský herec a hudobník Idan Amedi, ktorý si v seriáli zahral a navyše k nemu zložil aj titulnú pieseň.

Aj jeho však ovplyvnila súčasná vojna medzi Izraelom a palestínskym hnutím Hamas. Amedi bol jednou z prvých známych osobností, ktoré narukovali do armády a v posledných týždňoch bojoval na území Pásma Gazy.

Počas minulého týždňa sa však objavili správy o tom, že počas bojov utrpel vážne zranenia a musel podstúpiť operáciu. Informácie napokon potvrdili aj miestne médiá, ktoré však včera priniesli mierne pozitívne správy. 

„Opatrne môžeme povedať, že je mimo ohrozenia života. Ľudia, ktorých privezú v podobnom stave, väčšinou prežijú," napísal portál The Time of Israel. To, že Amedi je mimo ohrozenia života, napokon potvrdil aj jeho otec.

Množstva podpory sa umelec dočkal aj od svojich kolegov, ktorí s ním spolupracovali na spomínanom počine Fauda. „Idan Amadi je ozajstný hrdina. V prvý deň vojny vyrazil do boja. Najprv na sever a potom na juh. Modlíme sa za jeho skoré uzdravenie a veríme, že bude v poriadku," napísal jeden z tvorcov seriálu Avi Issacharoff na sociálnej sieti Twitter.

Viac o téme: Idan Amedi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu