Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známy herec má doma VÝSTAVNÚ KOČKU: V bikinách predviedla TOP postavičku!

Miles Teller Zobraziť galériu (3)
Miles Teller (Zdroj: SITA/AP)

MEXIKO - Nejeden chlap mu môže závidieť! Herec Miles Teller (37) sa mnohým filmovým fanúšikom spája najmä s účinkovaním vo filme Top Gun: Maverick. Pracovné úspechy však nie sú to jediné, čím sa môže pochváliť. Umelec totiž má za manželku krásnu Keleigh Sperry (31), ktorá najnovšie predviedla paparazzom svoje sexi zbrane.

Americký herec Miles Teller oslávil v týchto dňoch svoje 37. narodeniny. Spoločne so svojou krásnou polovičkou si dopriali oddych v slnečnom Mexiku. Neušli však bulvárnym fotografom, ktorí ich nafotili pri bazéne luxusného hotela. 

Krásna Keleigh mala na sebe farebné kvetované plavky, v ktorých vyzerala jednoducho fantasticky. O svoju figúru sa stará a pravidelne cvičí aj samotný herec. 

Známy herec má doma
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Známy herec má doma
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Miles a Keleigh sa spoznali v roku 2013 na párty, kde mali spoločných priateľov. Padli si do oka a týždeň neskôr išli na rande. „Od chvíle, ako som ju spoznal, vedel som, že je pre mňa tá pravá,” uviedol na margo toho herec. Dvojica si povedala svoje "áno" v roku 2019. Pri pohľade na ich príspevky na sociálnych sieťach, kde si vzájomne vyznávajú lásku, je zrejmé, že im to stále klape na jednotku. „Budem pri tebe stáť navždy,” odkázala napríklad Milesovi jeho krásna žena.  

Viac o téme: Miles TellerKeleigh Sperry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu