Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Slávna modelka prežila chvíle hrôzy: Do jej domu sa vlámali lupiči!

Ján Kubiš
Ján Kubiš (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Prežila scénu ako z akčného filmu. Známa americká modelka Abigail Ratchford (31) sa stala počas víkendu obeťou zlodejov, ktorí sa snažili dostať do jej domu. Počas pokusu o lúpež bola navyše v dome a zlodejov odstrašil až spustený alarm.

Abigail Ratchford si fanúšikov získala vďaka svojej kráse, ktorú predvádza v modelingu. Na svojom konte má fotenia pre slávne magazíny, ako je napríklad Sports Illustrated. Okrem toho sa však venuje aj sociálnym sieťam, kde si v posledných rokoch vytvorila slušnú fanúšikovskú základňu. 

Len na Instagrame ju momentálne sleduje viac ako 9 miliónov fanúšikov a ich počet stále rastie. Počas tohto víkendu však jej kariéra influencerky musela ísť bokom, keďže zažila niečo, čo by si na vlastnej koži nechcel vyskúšať nikto.

Jej dom v Los Angeles sa totiž pokúsila vykradnúť trojica páchateľov. Do domu sa podľa TMZ dostali zo zadnej strany, kde rozbili veľké okno. Podľa magazínu však napokon z domu ušli. V dome sa počas lúpeže nachádzala aj samotná Ratchford, ktorá sa našťastie so zlodejmi nestretla. 

Viac o téme: Abigail Ratchford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu