Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

SMUTNÁ SPRÁVA! Herečka (43) zo seriálu Teória veľkého tresku má RAKOVINU PĽÚC

Teória veľkého tresku Zobraziť galériu (2)
Teória veľkého tresku (Zdroj: CBS)

LOS ANGELES - Prechádza mimoriadne náročným obdobím! Herečka Kate Micucci (43), ktorá sa preslávila napríklad účinkovaním v seriáli Teória veľkého tresku, oznámila prostredníctvom sociálnych sietí, že má rakovinu.

Kate Micucci stvárnila v úspešnom seriáli frajerku jedného zo štvorice vedcov - Rajesha Koothrappaliho. Spomínaný počin sa tešil veľkému úspechu aj v našich končinách, takže je tvár herečky dobre známa aj mnohým Slovákom. 

Brunetka v týchto dňoch zverejnila na TikTok-u video z nemocnice, prostredníctvom ktorého oznámila, že jej lekári diagnostikovali rakovinu pľúc. „Je to divné, lebo som nikdy v živote nefajčila cigarety. Bolo to pre mňa prekvapujúce,” uviedla okrem iného. 

Kate Micucci
Zobraziť galériu (2)
Kate Micucci  (Zdroj: Tik Tok)

Herečka už podstúpila operáciu, pri ktorej jej bol nádor odstránený a podľa jej slov podchytili toto zákerné ochorenie včas. 

Fanúšikovia sa tiež zaujímali o to, či mala nejaké príznaky. „V rozbore krvi som mala jeden údaj, ktorý mal veľmi vysoké hodnoty. Lekár mi urobil viacero vyšetrení. Keď mi sledoval srdce, všimol si nález na pľúcach,” prezradila Kate, ktorú slovami podpory zahrnuli fanúšikovia aj vybraní kolegovia zo šoubiznisu. 

Viac o téme: Teória veľkého treskuBig Bang TheoryKate Micucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu